Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011





ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

          Σας υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου 2011(Σάββατο 3 Δεκεμβρίου Ν. Μουδανιά-κλειστό θέατρο), θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.
          Το Επιμελητήριο είναι ένας θεσμός, μέσα από τον οποίο αναδεικνύουμε τις επαγγελματικές μας διεκδικήσεις και τα προβλήματά μας,  συμμετέχοντας στις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, τραπεζικές, επιστημονικές και άλλες εξελίξεις.  Ο χαρακτήρας αυτός των Επιμελητηρίων θα πρέπει να διατηρηθεί, αλλά  και να ενισχυθεί, ώστε να εξελίσσονται διαρκώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις και με μόνο στόχο την ενίσχυση των υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις μέλη μας.
Για το λόγο αυτό, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε μαζικά στις επιμελητηριακές εκλογές, να επιλέξετε και να στηρίξετε με την ψήφο σας τους υποψήφιους συναδέλφους μας, ώστε να δυναμώσουμε την παρουσία τους και  να μεταμορφώσουμε το Επιμελητήριο από «μαυσωλείο» σε ζωντανό εργαλείο υποστήριξης, ενημέρωσης και προστασίας των επιχειρήσεών μας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον παρεμβατικό του χαρακτήρα.





ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ