Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011 - 2012


                                                                                           Ν. Μουδανιά 16/12/2011




ΘΕΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ -  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ* 2011-2012


Αγαπητοί συνάδελφοι,

     Ο Σύλλογος μας, θέλοντας να τονώσει την αγορά μας σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε αποφάσισε να κάνει ορισμένες δράσεις για να δημιουργηθεί το κατάλληλο και όσο γίνεται καλύτερο κλίμα για τους καταναλωτές αλλά και για εμάς τους ίδιους.

1)      Από την Κυριακή 18/12/2011 που θα είμαστε ανοικτά από της 10:00 έως 18:00 το απόγευμα και για όλο το 15ήμερο μέχρι την πρωτοχρονιά, ο καθένας από εμάς να βγάλει στο πεζοδρόμιο ένα τραπεζάκι (μικρό) στολισμένο μ’ ένα χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντιλο, ένα φαναράκι και ποτά ή διάφορα κεράσματα. Έτσι θα στολίσουμε εκτός από τις βιτρίνες  των καταστημάτων μας και το πεζοδρόμιο.
2)      Την Τρίτη 20/11/2011 θα ξεκινήσει το μεγάλο party  του εμπορικού συλλόγου από της 17:00 το απόγευμα στην πλατεία της πόλης μας. Θα συμμετέχουν τα Ι.Ε.Κ ΞΥΝΗ (τμήμα μαγειρικής) και θα παρασκευάζουν μεζέδες για να προσφέρουμε στους επισκέπτες καταναλωτές μας. Θα υπάρχουν γλυκίσματα από τα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας, για μεγάλους και παιδιά, ζεστό κρασί, μουσική και προπάντων καλή διάθεση. Όλοι πρέπει να επισκεφτούμε την γιορτή μας. Επίσης θα κληρωθούν διάφορα δώρα με κύριο το μεγάλο δώρο μας από το κατάστημα    ΄΄ARMANIDIS GOLD΄΄.  
3)      Σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο ΄΄Ο ΦΑΡΟΣ΄΄, η χορωδία του συλλόγου την εβδομάδα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα κάνει περιπάτους μέσα στην αγορά μας τραγουδώντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
4)      Σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Προποντίδας, η μπάντα του Δήμου θα περιφέρεται στην αγορά παιανίζοντας Χριστουγεννιάτικες μουσικές.      Επίσης και η χορωδία του Δήμου θα τραγουδάει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Ελπίζουμε στην συμμετοχή σας, ούτως ώστε, να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον για τους επισκέπτες καταναλωτές στην αγορά μας και επιδιώκοντας πάντα να την κρατήσουμε δυνατή και σε τροχιά ανάπτυξης.



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Το Δ.Σ  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων και επαγγελματιών Ν.Μουδανιών .